DELTAGERE på læringsrejser til Kreta 2006 – 2014

De typiske deltagere er ledere i det offentlige eller i det private, samt selvstændige konsulenter. Derudover har der gennem årene været endel studerende, kunstnere, undervisere, psykologer, mv. Gennem årene har vi fået forskellige tilkendegivelser om læringsrejsen – om indhold og proces – herunder kan læses et uddrag.

Susanne Boll, oversygeplejerske, Aarhus Universitetshospital
Læringsugen er grundlæggende en måde at få sine prioriteringer på plads. I en travl hverdag som leder i en stor offentlig organisation, kan man i perioder blive så optaget af at forene de mange modsatrettede forventninger, at der er risiko for at miste overblikket og glemme, hvorfor vi er her. Det gælder både i forhold til sin arbejdsmæssige kerneopgave og i sit eget liv. En læringsuge på Kreta med nænsom guiding er netop det mentale gearskifte, som gør at man kan finde (tilbage til) sig selv. (2013/14)

Vibeke Vindeløv, professor, dr.jur. Københavns Universitet
Kurset gav mulighed for og anledning til dyb refleksion over sammenhængen mellem en selv, ens arbejde og den verden, vi ønsker at være med til at skabe i et langsigtet perspektiv. Jeg er sikker på, verden ville blive bedre, hvis alle verdens ledere gennemgik dette eller et lignende kursus. (2011)

Orla Dahl, direktør Worklife a/s, Varde
I et miks af dedikerede undervisere, engagerede kursister og et helt unikt refleksionsrum på en fantastisk naturscene har jeg haft mulighed for at igangsætte og videreføre en udvikling som menneske og leder. Med bæredygtighed i centrum sætter Ledelse med hjertet dagsordenen for de næste mange års udvikling af ledelse og ledere. (2009/10)

Karen Humle, violinist, Violinconsult
En meget berigende uge, hvor alt – det faglige indhold, jeres forskellighed som undervisere, samværet med de andre kursister, friheden ved at være væk fra dagligdagen og i tæt kontakt med naturen - gik organisk op i en højere enhed. Dybt inspirerende og frugtbart. (2009)

Christina Hostrup, skoleleder Risskov Skole, Aarhus
Udover den meget inspirerende og velfunderede undervisning og dialog mellem såvel undervisere som mellem deltagerne, er der rum og mulighed for, at arbejde dybt ind i kernen af sig selv - eller i det mindste at tage hul på det. Kombinationen af naturens storslåethed, roen og fordybelsen sætter gang i motivationens drivkraft. (2008/09)

Lars Kjeldsen, direktør i Kommunicator
Ledelse med hjertet er mesterligt bygget op og afviklet. Som deltager var det min oplevelse, at vi var en samling mestre på hvert vores felt med rigtigt mange fælles interessefelter. Det gav et meget spændende debatforum, som har givet grobund for mange refleksioner under og efter kurset. (2008)

Charlotte Mandrup, partner i Mandrup & Brøchner, København
Ledelse med hjertet er et program for de modne og modige, der ønsker andet og dybere materiale til deres udvikling som ledere eller konsulenter. Det er bare en enkelt uge af dit liv, men den kan flytte selve dit perspektiv på dig selv, din profession, din hverdag. Det gjorde den for mig. (2008)

Geir Kaufmann, professor Ph.D. Handelshøjskolen Bergen, Norge
Et fortræffelig og inspirerende pedagogisk program i frontlinjene av moderne ledelsesteori, psykologi og nevrovitenskap. (2006)