steen_hildebrandt
Michael-Stubberup
 

Vi har siden 2001 været i dialog om bæredygtighed og 'ledelse med hjertet'. I 2006 begyndte vi at afholde workshops, kurser, læringsrejser og senere diplomuddannelser. I 2013 igangsatte vi den 3 årige efteruddannelse Sustainable Co-creation, et samarbejde med Presencing Institute.

 

STEEN HILDEBRANDT ph.d. og professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation ved Aarhus Universitet. Fra 2014 adjungeret professor i lederskab ved CBS, Handelshøjskolen i København. Han er medstifter af, bestyrelsesformand og partner for rådgivningsvirksomheden Hildebrandt & Brandi A/S Århus og København, tidligere vismand i Det Nationale Kompetenceråd. Forfatter til bøger, artikler og kronikker om ledelse og samfundsforhold. Medlem af flere bestyrelser.

email: shi@steenhildebrandt.dk    www.steenhildebrandt.dk

MICHAEL STUBBERUP  cand.mag, forfatter og leder af SYNerGAIA. Har i mere end 20 år arbejdet som leder, herunder som asylcenter leder for i dansk Røde Kors og forstander for et sprogcenter for indvandrere. Etablerede i 1999 SYNerGAIA rehabilitering og er i dag arbejdende bestyrelsesformand. Har sideløbende stået for udvikling, kurser og efteruddannelse i SYNerGAIA Innovation. Medlem af en række bestyrelser og har siden 1997 været en del af ledelsen af Vækstcenteret i Nørre Snede. 

email: michael@synergaia.dk    www.synergaia.dk

Levende systemer er bæredygtige, når de er i balance. Justering og balance sker gennem feedback fra de indre strukturer, fra omgivelserne og miljøet.
— Steen Hildebrandt & Michael Stubberup