KURSUS SEMINARER FORLØB

LEDELSE med HJERTET har gennem en årrække arrangeret og faciliteret seminarer, udannelsesforløb og læringsrejser i offentlig og privat regi, samt kurser på Vækstcenteret.

EFTERUDDANNELSE Sustainable Eco-Creation 2017-2021

I samarbejde med Presencing Institute blev der i 2013 -2016 gennemført en treårig tværfaglig efteruddannelse Sustainable Co-creation – practicing presencing (SUSco). De omkring 40 deltagere kom fra Danmark, Sverige og Norge.

Nu tilbydes et efteruddannelsesforløb for et nyt hold. Hold 2 starter med en uge på Kreta fra den 2.- 9. september 2017.

 

BÆREDYGTIGT SKANDINAVISK LEDERSKAB – systemisk træning og kapacitetsopbygning i praksis

Dette er vores anden længere efteruddannelsesforløb – opbygget som tre selvstændige et-årige forløb. Man melder sig til et år ad gangen.

LÆS FOLDER HER

 
ARAWANA HAYASHI

Social Presencing Theatre (SPT)GATHERING 9th-12th of March 2018

Arawana Hayashi invites advanced practitioners in Europe to Social Presencing Theatre (SPT) training in Danmark Nørre Snede (Vækstcenteret).  More info will soon follow.

www.arawanahayashi.com

 

KONTAKT & INFO her


Ledelse med Hjertet

Hvis du skal lede andre skal du kunne lede dig selv
Vi tager derfor udgangspunkt i det græske motto fra templet i Delfi; Gnothi seauton – kend dig selv. Den moderne leder skal besidde selvindsigt, balance, integritet, indfølingsevne og sans for organisatoriske processer, dvs. et indre kompas, der er en essens af erfaringer og værdier kombineret med retningssans.

Ledelse med hjertet er en teori og praksis om både den indre og ydre side af ledelsesprocessen.
Vi tematiserer bæredygtighed på tre niveauer: 1) individuelt 2) socialt og 3) globalt. Det handler om: at have hjertet på rette sted – personlig centrering, integritet og troværdighed, at have hjerte for andre – resonans og empatisk rummelighed for mellemmenneskelige problematikker og at have hjerte for helheden – medansvar for bæredygtige processer individuelt, socialt og globalt.

Levende systemer er bæredygtige når de er i balance.
Justering og balance opnås i det levende system gennem feedback indefra systemet selv og ude fra omgivelserne og miljøet. Med paradigmeskiftet fra industrisamfundet til det bæredygtige samfund, stilles der nye og udfordrende krav til fremtidens ledere. Et af de vigtigste spørgsmål I en verden i stadig forandring er hvordan vi bliver mere nærværende og bedre til både at lære af og lytte til fortidens erfaringer, og samtidig åbne til fremtidens kreative potentiale.